Lunchmeny v 17

Ladda ner PDF

/L = laktosfri, /G = glutenfri

Måndag

- Små biffar med svampsås, lingon och potatismos
- Fiskgratäng med citron -& saffransås, ugnsgrillade morötter, skaldjur och örtpotatis /G
- Pasta med strimlat fläskytterfilé i basilikasås och nyriven grana padano
- Asieninspirerad buffé

Tisdag

- Kokt kummelfilé med fräs på körsbärstomater, lök, örter, vitlök, vitvin serveras med potatismos /G
- Husets raggmunkar med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis /G
- Tortellini fylld med ricotta och spenat, spenatsås, lufttorkad skinka och nyriven grana padano
- Asieninspirerad buffé

Onsdag

- Stekt dagens fiskfilé på strimlade grönsaker, chili, lime -& koriandercrème och purjolökvänd potatis
- Krämig italiensk kycklinggratäng med soltorkade tomater, grana padano, basilika och baconstekt potatis
- Pasta med kyckling i mild gorgonzolasås, färska örter och nyriven grana padano
- Asieninspirerad buffé

Torsdag

- Korvstroganoff med ris /G Husets Fisksoppa toppad med skaldjur och dill /G
- Sopp & Pannkaksbuffé med 2 olika soppor att välja mellan:
- Husets Gulaschsoppa (/G /L) med gräddfil
- Husets ärtsoppa med pannkakor /G/L
- Pasta med strimlad biff, vitvin -& örtsås och nyriven grana padano
- Asieninspirerad buffé

Äntligen Fredag

- Frasiga fläskmedaljonger med café de Paris och rostad potatis
- Fisk -& skaldjursgryta á la Lunchen toppad med vinkokta blåmusslor ris /G
- Tagliatelle med högrev, rödvin, grädde, färska örter och nyriven grana padano
- Asieninspirerad buffé

Vi finns på


 
Medicinaregatan 8A
Göteborg
  031-41 02 50

 

Om Lunchen.nu

Vi har öppet för lunch mellan halv elva och halv två.
Flera olika husmansrätter står på menyn varje dag och som extra alternativ finns ett antal asiatiska rätter på vår meny.
Till maten serverar vi naturligtvis smör, hembakad bröd och en fräsch salladsbar.
Ett glas måltidsdricka och kaffe ingår alltid i lunchen hos Lunchen.nu.

 

Pris

Buffé

85:-

Lunchhäfte

800:-

Läs mer om vår catering, utkörning och julbord på
www.lyp.se/catering »