Grytan Catering
Grytan Catering inspireras av svenska smaker från skog och hav och lagar kända favoriter av högsta kvalité till menyn. Vällagad och näringsrik mat från grunden är vårt signum!
Lunchmeny vecka 38
MÅNDAG 18/9
- Örtig pannbiff med paprikasås och krossad potatis
- Fläskgryta i currysås och ris
- Veg burgare med paprikasås
TISDAG 19/9
- Panerad schnitzel med brunsås och potatis
- Fiskburgare med lyxröra och potatis
- Veg rödbetsbiffar med potatis
ONSDAG 20/9
- Kycklinggryta på asiatiskt vis med ris
- Veg asiatisk gryta med tofu och grönsaker
- Veg asiatiskt gryta med tofu och grönsaker
TORSDAG 21/9
- Veg grön ärtsoppa med pannkakor
- Pasta med strimlad biff, örter och rotfrukter
- Veg pasta med rotfrukter och vegofärs
FREDAG 22/9
- Veg stekt ris med grönsaker
- Stekt fisk med hollandaisesås och potatis
- Veg stekt ris med grönsaker
Lunchmeny vecka 39
MÅNDAG 25/9
- Köttbullar med brunsås och krossad potatis
- Prinskorv med brunsås och krossad potatis
- Vegobullar med brunsås och krossad potatis
TISDAG 26/9
- Wokad fläskkött med ris
- Sprödbakad fisk med kall sås och potatis
- Grönkålsbiffar med kall sås
ONSDAG 27/9
- Kycklinggryta med äpple, curry, mango och ris
- Veg gryta med mixbönor och grönsaker
- Veg gryta med mixbönor och grönsaker
TORSDAG 28/9
- Veg ärtsoppa med pannkakor
- Pasta med kycklingfärs, dragon, citron och paprika
- Veg pasta med vegofärs, dragon, citron och paprika
FREDAG 29/9
- Veg vårrullar med curryremoulad och potatis
- Sprödbakad fisk med curryremoulad och potatis
- Veg vårrullar med curryremoulad och potatis
Ladda ner veckomenyerna
Våra cateringmenyer finns även som PDF.
Ladda ner PDF för meny 2
Vi finns på
Kruthusgatan 17, Göteborg
072-388 02 83
Om Grytan Catering
Grytan Catering inspireras av svenska smaker från skog och hav och lagar kända favoriter av högsta kvalité till kunder, catering till alla tillfällen och mat till förskolor och skolor.
Priser
Priser sätts efter omständigheter och önskemål.
Vi har specialpriser för skolor och förskolor
Läs mer om vår catering, utkörning och julbord »