Grytan Catering
Grytan Catering inspireras av svenska smaker från skog och hav och lagar kända favoriter av högsta kvalité till menyn. Vällagad och näringsrik mat från grunden är vårt signum!
Lunchmeny vecka 8
MÅNDAG 19/2
- Italiensk pannbiff med örtsky och potatis
- Kycklingprinskorv med brunsås och krossad potatis
- Vegetariska grönkålsbiffar med örtsky och potatis
TISDAG 20/2
- Skinkstek med gräddsky och potatis
- Sprödbakad fiskfilé med citronsås och potatis
- Vegetariska rödbetsbiffar med citronsås och potatis
ONSDAG 21/2
- Kyckling Flygande Jakob med ris
- Vegetarisk Flygande Jakob med tofu och grönsaker
- Vegetarisk Flygande Jakob med tofu och grönsaker
TORSDAG 22/2
- Wokad fläskkött med ris
- Oxfärslasagne
- Vegetarisk lasagne
FREDAG 23/2
- Vegetarisk panerad quornfilé med curryremoulad
- Torsknuggets med curryremoulad och potatis
- Vegetarisk panerad quornfilé med curryremoulad
Lunchmeny vecka 9
MÅNDAG 26/2
- Biffgryta med rotfrukter och ris
- Korvgryta Mexicana med ris
- Vegetarisk korvgryta Mexicana med ris
TISDAG 27/2
- Oxjärpar med dragonsås och potatismos
- Sprödbakad fiskfilé med limecrème och potatismos
- Vegetariska morotsbiffar med limecrème
ONSDAG 28/2
- Vegetariska nuggets med sötsursås och ris
- Kycklingnuggets med sötsursås och ris
- Vegetariska nuggets med sötsursås och ris
TORSDAG 29/2
- Oxköttbullar med brunsås och krossad potatis
- Pasta Carbonara
- Vegobullar med brunsås och krossad potatis
FREDAG 1/3
- Stekt ris med vegofärs och grönsaker
- Stekt fiskfilé med kall sås och potatis
- Stekt ris med vegofärs och grönsaker
Ladda ner veckomenyerna
Våra cateringmenyer finns även som PDF.
Ladda ner PDF för meny 2
Vi finns på
Kruthusgatan 17, Göteborg
073-939 73 69
Om Grytan Catering
Grytan Catering inspireras av svenska smaker från skog och hav och lagar kända favoriter av högsta kvalité till kunder, catering till alla tillfällen och mat till förskolor och skolor.
Priser
Priser sätts efter omständigheter och önskemål.
Vi har specialpriser för skolor och förskolor
Läs mer om vår catering, utkörning och julbord »