Postiljonen

Klassiska lunchrätter lagade från grunden med kärlek och omsorg! Husmanskost lagad med råvaror av hög kvalité. Menyn byts ut dagligen och inkluderar alltid flera goda alternativ. Härlig salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe ingår alltid.


Lunchmeny vecka 43

 /L = LAKTOSFRI, /G = GLUTENFRI

MÅNDAG

- Stekt Lubbfilé med dill & citroncréme samt persiljeslungad potatis /L
- Husets Korv Stroganoff med ris /G
- Asieninspirerad buffé

TISDAG

- Purjolökbakad fiskfilé med sandefjordssås, toppad med räkor samt dillkokt potatis /G
- Husets raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
- Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis /G
- Asieninspirerad buffé

ONSDAG

- Stekt Sejfilé med Belle Meuniere sås samt potatismos /G
- Husets små pepparbiffar med pepparsås, rostade rotfrukter samt potatis
- Asieninspirerad buffé

TORSDAG

- Italiensk grillade kycklingfilé med sås på soltorkade tomater & dragon, toppad med ruccola, riven grana padano serveras med potatismos /G
- Husets fisksoppa med räkor och dill /G med pannkakor, grädde och sylt
- Gulaschsoppa /G/L med pannkakor, grädde och sylt
- Ärtsoppa /G/L med pannkakor, grädde och sylt
- Asieninspirerad buffé

ÄNTLIGEN FREDAG

- Panerad Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor & grillad potatis /L
- Fiskgratäng med kräftsås, rostade morötter, räkor samt kokt potatis /G
- Asieninspirerad buffé

Stående meny
- Sallad: Caesarsallad, Räksallad, Blandsallad, Kycklingsallad


Ladda ner veckans meny

Vår lunchmeny finns även som PDF. 

 

Ladda ner PDF

Vi finns på

  Kruthusgatan 17, Göteborg
031-333 18 18

info@postiljonen.nu

Om Restaurang Postiljonen

Klassiska lunchrätter lagade med råvaror av hög kvalité. Ny meny varje dag med flera goda alternativ av husmanskost och asiatiska rätter.

Vi erbjuder även kaffe från kl: 08:00
måndag till fredag.

Lunch mellan kl: 10:30 - 14:00

Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe ingår.

Priser

Lunch och buffé 93:-

 

Läs mer om vår catering, utkörning och julbord »


Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.