Restaurang Äran

En smakupplevelse i hjärtat av Lindholmen. På restaurang Äran har vi höga ambitioner och erbjuder omsorgsfullt tillagad mat. Hos oss får du en smakupplevelse med flera olika husmansrätter på menyn varje dag och som extra alternativ finns ett antal pastarätter. Vi har även en härlig salladsbuffé som varieras dagligen!


Lunchmeny vecka 43

 /L = LAKTOSFRI, /G = GLUTENFRI

MÅNDAG
- Lammfärsbiff med rödvinssky, haricot verts och rostad potatis
- Stekt fiskfilé med skagenmayo, picklad rödlök och kokt potatis
- Vegetarisk linsgryta serveras med ris/G

TISDAG
- Pulled pork med barbequesås, chipotlemayo och rostad potatis /G/L
- Ugnsbakad fiskfilé med beurre blanc, brynt svamp och potatismos /G
- Vegetarisk falafel med vitlöksdipp, serveras med ris /G/L

ONSDAG 
- Italiensk kycklinggryta i tomat, vitvin, oliver och smörbönor, serveras med ris /G/L
- Kräftmarinerad strömming med skirat smör, lingonsylt och potatismos
- Vegetarisk pastagratäng med vegofärs och nyriven grana padano

TORSDAG
- Grekisk färsbiff med tzatziki, serveras med rosamarinrostad potatis
- Fisksoppa med räkor och dill /G, samt pannkakor
- Ärtsoppa med fläsk /G/L, samt pannkakor
- Vegetarisk morotssoppa /G, samt pannkakor
 
Äntligen Fredag!
- Fläskmedaljonger med dragonsås, baconbrynt kål och rostad potatis /G
- Pocherad dagens fisk med citronsås och rostade rotfrukter, toppad med örter /L
- Vegetarisk stekt ris med grönsaker och bönor, serveras med het dipp /G

 


Ladda ner veckans meny

Vår lunchmeny finns även som PDF. 

 

Ladda ner PDF

Vi finns på

  Diagonalen 6 417 56 Göteborg 
031-779 23 20

Om Restaurang Äran

På restaurang Äran erbjuder vi omsorgsfullt tillagad mat med smakupplevelser av husmansrätter och goda pastarätter på menyn varje dag.

Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe ingår.

Vi har öppet för lunch mellan 10.30 och klockan 13.

Priser

LUNCHPRIS 88:-
LUNCHHÄFTE 850:-

 

Läs mer om vår catering, utkörning och julbord »

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.